grondboringen

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare grondboringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat zich toelegt op het uitvoeren van grondboringen voor diverse doeleinden.

Of u nu een bodemonderzoek nodig heeft voor een bouwproject, geotechnische informatie wilt verzamelen of een waterput wilt laten slaan, wij hebben de expertise en het moderne materieel om aan al uw grondboringbehoeften te voldoen.

grondBoringen voor waterbron

Wij voeren boringen uit voor o.a. agrarische bedrijven, particulieren, industrie, manege’s etc. Voor alle onderstaande toepassingen kunnen wij een bronwatersysteem realiseren. Hierbij zijn capaciteiten mogelijk van 1 m3 tot 200 m3 water per uur.  

  • drinkwater voor vee of paarden
  • tuin beregening
  • beregenen van akkers en gewassen
  • brandputten
  • proceswater voor de industrie
 
grondBoringen voor aardwarmte

Aardwarmte, ook wel geothermische energie genoemd, is een duurzame en milieuvriendelijke bron van warmte. Door middel van geavanceerde boortechnieken kunnen wij putten boren tot grote dieptes, waarbij we toegang krijgen tot het hete water en de stoom die zich onder het aardoppervlak bevindt. Deze warmte kan vervolgens worden gebruikt voor het verwarmen van gebouwen, het leveren van warm water of zelfs het opwekken van elektriciteit.

Aardwarmte is de warmtebron van de toekomst. Wij verrichten aardwarmte boringen voor installateurs, aannemers en particulieren.
Bent u van plan om uw (nieuwe) huis of bedrijfspand te voorzien van een gesloten bodemenergiesysteem, dan wij zijn u graag van dienst.Wij begrijpen dat elke opdracht uniek is en streven ernaar om aan uw specifieke eisen te voldoen.

kwaliteit & efficiëntie

Onze grondboringen worden zorgvuldig gepland en uitgevoerd met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. We houden rekening met factoren zoals de locatie, diepte en het beoogde doel van de boring om ervoor te zorgen dat we de beste resultaten leveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw grondboringen. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoet. Vertrouw op ons voor professionele grondboringen van de hoogste kwaliteit!

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie

grondboring

grondboring

grondboring