grondboringen

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare grondboringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat zich toelegt op het uitvoeren van grondboringen voor diverse doeleinden.
grondBoringen voor waterbron
Wij voeren boringen uit voor o.a. agrarische bedrijven, particulieren, industrie, maneges etc. Voor alle onderstaande toepassingen kunnen wij een bronwatersysteem realiseren. Hierbij zijn capaciteiten mogelijk van 1 m3 tot 200 m3 water per uur.  
  • drinkwater voor vee of paarden
  • tuin beregening
  • beregenen van akkers en gewassen
  • brandputten
  • proceswater voor de industrie
grondBoringen voor aardwarmte
Hoewel de term aardwarmte vaak wordt gebruikt is de term bodemwarmte of bodemenergie beter van toepassing. De warmtepomp onttrekt warmte uit een waterbron in de grond. De warmtepomp waardeert de opgenomen warmte tot een gewenst niveau. De bron die wij boren is veelal maximaal 150 meter diep. Het bodemenergiesysteem is in feit een grote warmte wisselaar in de bodem. De warmtewisselaar kan zowel verwarmen als koelen. Het grote voordeel van een gesloten bodemenergiesysteem is naast het verwarmen het ’s zomers koel houden van uw huis. Er is dus geen aircosysteem nodig, die elektriciteit verbruikt. Een gesloten bodemenergie in combinatie met een warmtepomp is een duurzame oplossing. Een warmtepomp aangesloten in de bodem verbruikt minder stroom, heeft geen buitenunit en maakt geen lawaai.
Kwaliteit & efficiëntie
Onze grondboringen worden zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Naast het raadplegen van de TNO database hebben wij ook onze eigen database met daarin meer dan 5000 uitgevoerde boringen (vanaf 1936) Wij kunnen u op voorhand een goede indicatie geven van de mogelijkheden op uw locatie.  Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw grondboringen. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoet. Vertrouw op ons voor professionele grondboringen van de hoogste kwaliteit! Klik op onderstaande buttons voor meer informatie

grondboring

veel gestelde vragen