Bijna 90 jaar ervaring!

Wij zijn uw betrouwbare partner en gespecialiseerd in het uitvoeren van Boringen, Bemalingen en Sonderingen. Wij werken voor aannemers, bouwbedrijven, overheden, agrarische bedrijven en particulieren.

In 1931 zijn wij begonnen met de aanleg van water en gasbronnen en vanaf 1960 zijn wij ook gestart met de aanleg van bronbemalingen en het maken van sonderingen. Vanaf 2011 staat ons bedrijf onder leiding van Paul Wijdenes. In 2016 is het directieteam versterkt met de komst van Barry Bruin. Gezamenlijk hebben we in 2018 het nieuwe bedrijfspand aan de Agriport 157 in Middenmeer in gebruik genomen.

Wij beschikken over een vast hecht team van gemotiveerde medewerkers. Een groot deel van ons team is al jarenlang aan ons verbonden. Als onze medewerkers beschikken over het VCA diploma. Onze boormeesters zijn gecertificeerd voor de BRL2100. Diverse medewerkers mogen worden ingezet voor saneringswerkzaamheden (CROW A+B).

Door het lage verloop, korte communicatielijnen en open sfeer zijn de medewerkers op kantoor en op de werkvloer goed op elkaar ingespeeld. Elke klus brengen we zo samen tot een goed einde!

Vraag direct uw offerte aan.  Wij zijn u graag van dienst!

HECHT TEAM
Wij beschikken over een vast hecht team van gemotiveerde medewerkers. Een groot deel van ons team is al jarenlang aan ons verbonden.
DIRECTIE VAN NU
Paul Wijdenes & Barry Bruin
TERUG IN DE TIJD
In 1931 zijn wij begonnen met de aanleg van water en gasbronnen.
BORINGEN, BEMALINGEN & SONDERINGEN
Wij werken voor aannemers, bouwbedrijven, overheden, agrarische bedrijven en particulieren.
SONDEERTRUCK
Sonderen is een betrekkelijk eenvoudige en snelle manier om betrouwbaar inzicht te krijgen in de bodemopbouw.
SONDERINGEN
De door ons uit te voeren sonderingen worden verricht conform de NEN-ISO-22746-1 middels onze sondeertruck.
GRONDBORINGEN
Onze boormeesters zijn gecertificeerd voor de BRL2100.
Previous
Next

BEEMSTERBOER BBS BV