Over ons

 Al sinds 1931 zijn wij uw betrouwbare partner in het uitvoeren van Boringen, Bemalingen en Sonderingen. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, bouwbedrijven, overheden, agrarische bedrijven en particulieren.

Wij zijn een volledig zelfstandig opererend bedrijf. Wij beschikken over een hecht team van vijftien medewerkers. Door onze korte communicatielijnen kunnen wij snel en adequaat reageren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel praktische kennis in huis. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling en scholing van onze medewerkers. Dit geldt voor de mensen op kantoor maar ook voor de medewerkers in het veld.

Bij Beemsterboer BBS BV zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd. Onze boormeesters zijn gecertificeerd voor de BRL 2100 / Protocol 2101 Mechanisch boren. Tevens beschikken we over personeel wat mag worden ingezet voor saneringswerkzaamheden (CROW A+B)

Op 1 januari 2018 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand aan de Agriport 157 in Middenmeer in gebruik genomen. Wij verwachten u vanuit deze locatie nog beter te kunnen bedienen!

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn u graag van dienst!

 foto website paul en barry