meer dan 90 jaar ervaring!

Wij zijn uw betrouwbare partner en gespecialiseerd in het uitvoeren van Boringen, Bemalingen en Sonderingen. Wij werken voor aannemers, bouwbedrijven, overheden, agrarische bedrijven, installateurs en particulieren.

In 1931 zijn wij begonnen met de aanleg van water en gasbronnen en vanaf 1960 zijn wij ook gestart met de aanleg van bronbemalingen en het maken van sonderingen. Naast het boren van waterbronnen voeren we momenteel ook veel aardwarmte boringen uit.  

Vanaf 2011 staat ons bedrijf onder leiding van Paul Wijdenes. In 2016 is het directieteam versterkt met de komst van Barry Bruin. 

Wij beschikken over een vast team van gemotiveerde, ervaren medewerkers. Een groot deel van ons team is al jarenlang aan ons verbonden. Al onze medewerkers beschikken over het VCA diploma. Onze boormeesters zijn gecertificeerd voor de BRL2100. 

Door het lage verloop, korte communicatielijnen en open sfeer zijn de medewerkers op kantoor en op de werkvloer goed op elkaar ingespeeld. Elke klus brengen we zo samen tot een goed einde!

 Wij zijn u graag van dienst!